Szczypior gotuje
Mass media
Filozofia mojej kuchni.
Mass media
W dzisiejszej Nowej Gazecie Lokalnej z Kędzierzyna Koźla ukazał się wywiad na temat filozofii mojej kuchni. Zapraszam do lektury. KLIKNIJ W ZDJĘCIE. czytaj dalej »
Filozofia mojej kuchni. - Szczypior gotuje blog
Afrodyzjaki - Szczypior gotuje blog
Gazeta 7dni
Mass media
Zaraz po rekomendacji do 100 najlepszych restauracji w kraju wywiadu udzieliłem dla Gazety 7dni. Zapraszam do lektury. czytaj dalej »
Gazeta 7dni - Szczypior gotuje blog
Gotuj z sercem
Mass media
Podsumowanie akcji PAH gotuj z sercem + przepisy do książki gotuj z sercem na moim blogu. czytaj dalej »
Gotuj z sercem - Szczypior gotuje blog
Certyfikat Biała Lilia
Mass media
Dzięki odpowiednio prowadzonej kuchni otrzymaliśmy jako restauracja certyfikat Biała Lilia. czytaj dalej »
Certyfikat Biała Lilia - Szczypior gotuje blog
Artykuł z Gazety Wyborczej.
Mass media
Jedna z moich potraw została oznaczona certyfikatem Kulinarnego Dziedzictwa Opolszczyzny, o czym napisała Gazeta Wyborcza. czytaj dalej »
Artykuł z Gazety Wyborczej. - Szczypior gotuje blog
« poprzednia 1 następna »
O mnie
Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy . więcej »
Współpraca
Zapraszam na mój fanpage
Zapraszam na mój program Coolinaria z Radia Park Fm z Kędzierzyna Koźla na youtube