Moje dania z kuchni molekularnej:

Mille-feuille, creme caramel, kawior z owoców lasu, chiński makaron o smaku malin, sos pomarańczowo- truskawkowy, palony cukier, kiwi spaghetti, mięta.Polędwiczka wieprzowa, pumeks szpinakowy, sferyczny sos pomidorowy, spaghetti warzywne, kawior z pomarańczy, amarantus/ saqura. 

Kawior malinowy Gęś w modrej kapuście, spaghetti ze szpinaku, jarmuż, kawior z octu balsamicznego, frytowany ryż jaśminowy, mus z mango. 


piwo z sokiem malinowym poddane sferyfikacji 

Parfait z mleka kokosowego. Maliny, kawior z: kiwi, pomarańcza, truskawki. Mięta. Orzechy.


Pierożki pomidorowe, ricotta grzybowa, balsamico, puder z bazylii, rukola.


pumeks z marchwi i imbiru
Liść o smaku Coca Coli, beza, kropla mięty, drink kamikaze, sprężynka z limonki. Sferyczny krem z pieczonego buraka, żółtko confit 56*C, galaretka z kiszonego ogórka, tiule z parmezanu, czarny sezam, natka.Doniczka o smaku malin, jadalna ziemia, puder z sernika, kwiaty jadalne, mus z czarnego bzu.Polędwiczka sous vide, żel z modrej kapusty, sferyczny sos kurkowy, mikro zioła i kwiaty jadalne, puder z oliwy tymiankowej.